Talk to me Goose!

Uppladdning? Nu när del 1 av min USA-resa, jobbdelen, börjar lida mot sitt slut får man fundera på hur man ska förbereda sig inför NASCAR-körningarna. Givetvis började förberedelserna långt innan jag åkte hit och ett av de första stegen var att ta hjälp av en mental coach av rang, Björn Eklöf i Uppsala där jag själv också bor. Björn jobbar med tre världsmästare och nu även mig. Mental träning har intresserat mig sedan barnben och jag började med kassettband av Lars-Erik Uneståhl jag fick av min ömma moder. Racing är en sport som i princip uteslutande sker i hjärnan så länge man är förmögen att vrida på ratten.
I övrigt fann jag det för gott att se Days of Thunder som uppladdning. Har du inte sett den? Skäms och gör sedan det! Förhoppningsvis har vi möjlighet att återskapa några klassiska scener såsom ”I’m dropping the hammer!” och ”I’m gonna shape you like a bullit”. Top Gun-referensen i rubriken är bara för att man kan inte prata om Days of Thunder utan att glida in på Top Gun…sedan tycker jag det passar med mental träning också.
Imorrn ska jag ta ett par timmars turistande på Manhatten för att ta in storheten av stan och alla byggnader, det blir bra energi! Sedan iväg till flygplatsen och möta upp med produktionsteamet.

Nu är det dags att ta lite alldeles för sen middag, sedan översätta lite dokument för att sedan kröna kvällen med Talladega Nights – The ballad of Ricky Bobby!

Bild

Grabbarna i produktionsteamet är goda vänner men det visar sig att de även är supporters! Tack boys!

2 thoughts on “Talk to me Goose!

  1. Tja mannen, USA rockar fett. När du går på Manhattan så tänk på låten these boots was made For waking…..ja missade bra skor när ja va där senast, så vakta dina ägodelar, högerfoten For power och vänster for power to brake.

    Har vinskalle från igår. Vill du överraska teamet så köp nästa gång med dig Per Morbergs vin….;-)
    Nä nu bär de av mot bilen och lite åttor för att träna, go For it och lycka grymt mycke till i NAAAASSCAR.

    // Danne, your former race car mechanic 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s